Glasschade? Bel direct!
Glasschade

Kleuradvies

Kleuren die spreken en aanspreken.

Prikkelend of rustgevend, uitgesproken of subtiel, warm of juist koel. Met het juiste gevoel voor kleur en kleurcombinaties adviseren wij u graag welke kleurstelling bij uw wensen past. Van felle kleuraccenten in huis tot afgewogen kleurcombinaties buiten. Nooit té, en vaak heel verrassend. Geef uw huis ook een kleuraccent en vraag naar de mogelijkheden bij IJsseldelta Meesterschilders.

Kleuradvies (4) Kleuradvies (7)

Hoe kom je op kleur?

Wanden en plafonds zijn de grootste vlakken in uw huis. Logisch dat een kleur of bijzondere afwerking daarop, extra in het oog springt. Hoe ver wilt u gaan? En wat zal het effect zijn? IJsseldelta Meesterschilders adviseert u graag. Met als resultaat een moodboard met kleurcombinaties en afwerkingen die het eindresultaat goed benaderen. Echt iets om even op u in te laten werken om dan, vastbesloten tot een keuze te komen.

Kleuradvies (16) Kleuradvies (17)

De vloer is de basis

Maken de wanden het verschil of mag de vloer er uit springen? We verrassen u graag met onze eigenwijze combinaties. Passend of juist spannend contrasterend. We halen onze inspiratie uit de omgeving en uit uw interieur. Terugkerende thema’s en kleuren completeren het geheel. Zo componeren wij graag uw interieur in duizenden kleurtonen. Het is wat ons betreft de kleur, die de muziek maakt.