Glasschade? Bel direct!
Glasschade

Glas en 24-uurs service

Schilderwerk en glas en is een logische combinatie.

Een ruit die vervangen moet worden, wordt uit de sponning gehaald. En die zijn meestal geschilderd. Daarom is het logisch om de schilder ook het glas te laten verzorgen. IJsseldelta Meesterschilders gaat daarin zelfs nog wat verder.

Glas plaatsen 24-uurs service Glas snijden 24 uurs service
Glasschade herstel en glasservice

Het komt altijd ongelegen, de deur waait open, de ruit breekt en ’s avonds zou u uitgaan. Dan is een snelle oplossing wel zo prettig. IJsseldelta Meesterschilders heeft speciaal voor deze schadegevallen een 24 uurs glasservice. Eén telefoontje en we staan, vaak al binnen 30 minuten, bij u de scherven op te ruimen. Er wordt altijd een noodvoorziening aangebracht en binnen enkele dagen zit de nieuwe ruit er in. Ook de verdere afwerking en het herstel van uw schilderwerk regelen we gewoon.

Glas in lood 24 uurs service Glas in lood 24 uurs service

Verzekering

Veel mensen zijn tegen ruitbreuk verzekerd. IJsseldelta Meesterschilders biedt u de mogelijkheid om de financiële afhandeling direct met uw verzekering te regelen.

Glas opslag 24 uurs service Glas aan zuiger 24 uurs service

Glasvervanging

Met minder haast maar zeker zo belangrijk is onze ruit-vervang-service. Of het nu gaat om dubbelglas, vervanging van een “lekke” ruit of bijzondere glassoorten. Onze glasservice adviseert, meet op, offreert en plaatst. Vraag gerust een offerte aan voor dubbel-, extra isolerend-  of veiligheidsglas.

Hardglazen schuifdeur 24 uurs service Hardglazen pui 24 uurs service