Glasschade? Bel direct!
Glasschade

Hoe gaan we aan het werk?

U denkt er over uw woning te laten schilderen en gaat zich oriënteren. Daarom komt u op onze website. Dan is het goed om te weten dat IJsseldelta Meesterschilders een bijzondere aanpak heeft vanaf het eerste contact. We maken een afspraak wanneer de opname kan plaatsvinden. Minimaal één week vantevoren ontvangt u van ons een bevestiging voor deze afspraak, per post. Daarbij ontvangt u tevens een overzicht van de informatie die wij tijdens de opname nodig hebben. Dat gaat van huidige kleurnummers en verfsystemen tot bouwtekeningen, gewenste nieuwe kleuren en bijzondere omstandigheden. U weet tevens dat de opname ongeveer 2 uur gaat duren en dat u daarbij minimaal 1 uur aanwezig moet zijn. Zo kunnen we samen de belangrijkste zaken doornemen, voordat wij de huidige conditie opnemen en de omvang van de werkzaamheden in kaart brengen.

Wat er nog meer kan.

Tijdens de opname komen ook verschillende schildertechnieken aan de orde. Naast traditioneel schilderwerk maakt IJsseldelta Meesterschilders steeds meer gebruik van moderne materialen. Van speciale verven tot bijzondere verwerkingsmethoden die allemaal zo hun voordelen hebben. Ook over kleuren kunnen we u adviseren.

Onze offerte valt op.

Tijdens de opname maken we gelijk een tweede afspraak om de offerte door te nemen. Bij onze offerte ontvangt u tevens een uitgebreide fotoreportage van de huidige situatie, uitgebreide kleurenstalen en een schema wat welke kleur krijgt. Tevens is er een pro forma-planning van opdracht tot oplevering.

Dan gaan we aan het werk.

De opdracht is verleend, de schilders ingepland. Dan ontvangt u minimaal een week voordat we beginnen een herinnering dat we op de afgesproken dag komen. Daarbij geven we tips wat u kunt doen om zo weinig mogelijk overlast van het werk te hebben. Ook kunt u alvast items, die misschien in de weg staan, verplaatsen. Zware items kunnen, in overleg, door ons worden verplaatst. Op de eerste dag, en lopende de werkzaamheden, is er regelmatig contact op het werk tussen de Meesterschilders en de directie. Kleine probleempjes of veranderende omstandigheden worden zo snel besproken en opgelost. En ook als de werkzaamheden zijn afgerond vindt er een oplevering plaats waar we alles met u langslopen. Enkele weken nadat de schilders vertrokken zijn, ontvangt u van ons een enquête die u kunt invullen. Hiermee proberen wij onze service en kwaliteit steeds weer te verbeteren. Want onze Meesterschilders zijn pas tevreden als u het ook bent.

Met Meesterschilders over de vloer, knapt het alleen maar op.