Glasschade? Bel direct!
Glasschade

Glasservice Zwolle

Glasservice Zwolle
  • Dag en nacht bereikbaar & inzetbaar
  • Binnen 30 minuten ter plaatse
  • Accent op service & kwaliteit
  • Garantie op alle werkzaamheden
  • Alle verzekeraars
  • Financiële afwikkeling, op uw verzoek, rechtstreeks met uw verzekering

Glasservice Zwolle: IJsseldelta Meesterschilders helpt!

Is uw ruit stuk? Onze glasservice in Zwolle is altijd dichtbij en lost het vakkundig, snel en voordelig voor u op. Bij glasschade kunnen wij u vandaag nog helpen. Als uw pand door glasschade koud en onveilig is geworden, zorgen wij dat dit snel wordt opgelost. Ligt er gebroken glas op de grond? U kunt het gerust laten liggen, want onze glaszetter ruimt al het gebroken glas veilig op en monteert een nieuwe ruit. Als extra service! Glasservice Zwolle ontzorgt uw problemen met een kapotte ruit, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Laat een gebroken raam geen probleem worden. U kunt op ons rekenen! Dag en nacht staat onze glasservice Zwolle voor u klaar voor snel en voordelig herstel van gebroken ramen.

Tips bij glasschade

Als uw glas kapot is zorgt Glasservice Zwolle natuurlijk voor snel en vakkundig herstel. Voor, tijdens en na de glas reparatie staan wij ook voor u klaar met tips en advies:

Heroverweeg uw glastype

Verouderde soorten dubbel glas bieden niet meer het comfort waar mensen in deze tijd aan hechten. Glasservice Zwolle kijkt naar al uw woonwensen bij het bepalen van het juiste glastype. Misschien is geluidsisolatie ook belangrijk of kan veiligheidsglas vervelende situaties voorkomen. Wij luisteren naar u en komen met een vakkundig advies op maat.

Houtrot aan uw kozijnen?

Door het vele glas herstel komt het dagelijks voor dat wij bij het plaatsen van glas houtrot constateren. Dit hoeft niet direct te betekenen dat u het kozijn hoeft te vervangen! In 90% van de gevallen is namelijk herstel mogelijk en kunt u veel geld besparen. De vakbekwame glaszetters van glasservice Zwolle bieden een totaal glasservice pakket en verwijderen de aangetaste stukken kozijn. Zij vervangen deze voor nieuw, of herstellen dit met een twee componenten product. Hierna wordt het glas weer door ons geplaatst. In die gevallen dat herstel niet mogelijk is kunnen wij ook nieuwe kozijnen plaatsen. Natuurlijk verrichten wij eventuele reparaties altijd in overleg met u als klant. Glasservice Zwolle: IJsseldelta Meesterschilders helpt, bij noodgevallen zelfs binnen 30 minuten. Check de website van onze partner www.ijsseldeltaglas.nl!